Посрещнете нашите нови продукти: организирайте своите приключения!

Пътуването на две колела е придружено с няколко почесвания по главата, когато искате да се уверите, че сте взели всичко, което ви е нужно за вашето пътешествие. Благодарение на нашите четири нови продукта, повечето от които пристигат и в различни размери, вашите приключения ще бъдат подредени от сега нататък.

Започваме с нашите Кубчета

От големи до малки, най-напред ще представим нашата нова колекция Кубчета. С обем от 3, 5 и 8 литра, тези чанти притежават способността да удвояват своя оригинален обем с просто отваряне на скрит цип. С основно тяло, изработено от сива не плъзгаща се материя, те притежават висока устойчивост на късане и употреба, защитавайки отлично всички ваши принадлежности. Дръжките и циповете са облечени в черен хипалон, високо-устойчива синтетична гума, която добавя здравина на тези части, което означава, че можете да се наслаждавате на удобство и лесно организиране на вашите пътешествия за дълго време.

Натиснете тук, за да научите повече за Cube 03, Cube 05 и Cube 08.

 

Вземете своята техника на вашето пътешествие: колекция Дигитален номад

Пътуването на две гуми е в името на загърбването на света, но ние разбираме нуждата да проверявате всичко сега и впоследствие. За да се уверим, че вашите дигитални устройства са защитени, докато вие се наслаждавате на малко изследвани пътища, ви представяме нашата колекция Дигитален номад, която е тук, за да помогне в тази задача. Тя се състои от чанти с размери за 8, 11 и 14 инчови устройства, за да осигури на всяко подобаващо място в удобна и направо луксозна среда отвътре, която е защитена отвън от наистина високо устойчива TPU 300D обвивка - изработена от изцяло рециклиран PET материал.

Натиснете тук, за да научите повече за Дигитален номад 08, Дигитален номад 11 и Дигитален номад 14.

От плоски до обемни: запознайте се с Флати

От 4 децилитра до 1,5 литра колекцията Флати е създадена, за да можете да използвате максимално пълноценно всяко място за багаж, докато пътешествате. С различни размери, сред които да избирате, включително 6 и 9 децилитра, можете да надстроите своя багаж по възможно най-ефективния за вас начин, използвайки напълно вътрешния капацитет на вашите чанти. Плоският обем ви позволява да използвате всеки кубически сантиметър от мястото си за багаж, както и ви предоставя хитра система за надписване, което прави лесно откриването на скритите във всяка чанта предмети. 

Натиснете тук, за да научите повече за Флати 09 и Флати 15.

Готови за приключения очила: калъф за очила Enduristan 

От слънчевите очила до диоптричните, стъклата са трудни за опазване, когато пътищата са тежки. Или бяха, защото отсега нататък можете да ги поверите на нашия калъф за очила. Здравината отвън се комбинира с мекотата отвътре, която ще осигури на вашите очила да се появят в пълната си прелест, когато достигнете своята цел. И ако искате да се уверите, че виждате всичко идеално, ние ви предоставяме и чудесна кърпичка за почистване, която ви позволява с едно избърсване да поддържате идеална чистота на стъклата.


Натиснете тук, за да научите повече за калъфа на очила.

Постоянни характеристики в нашата колекция

С нашите четири нови продукта и вече съществуващия богат набор от разнообразни чанти за пътуване, ние сме тук да ви предложим най-доброто възможно преживяване по време на вашите приключения на две колела. Нашите Кубчета, Дигитални номади, Флати и калъфа за очила са създадени, за да подобрят вашето пътешествие като запазват вещите ви в безопасност. Високо устойчив TPU300D материал, произведен от рециклиран PET е основния материал, използван в тази колекция, се грижи вашите вещи да са защитени максимално, така че вие да можете да се съсредоточите само върху пътя напред.