FAQ

Качество на продукта

В ЕНДУРИСТАН ние създаваме и произвеждаме само първокласни продукти. За нас офроуд пътешествията с мотор и приключенското каране са огромна част от живота и всичко, което сме създали досега е плод на дългогодишен опит. Така че, да, нашите продукти определено са подходящи за тежки офроуд преходи.

Всички наши чанти за резервоар, сакове, раници, дисаги и други продукти са 100% устойчиви на вода, кал, пясък и прах. Не се нуждаете от вътрешни чанти или дъждобрани за тях, за да бъде защитен багажът ви.

Можете да видите нашите продукти на живо в магазините на нашите дилъри или на събитията, в които участваме.

Продажби

Можете да купите нашите продукти директно от този магазин или от някой от нашите дилъри. Можете да намерите нашите дилъри тук.

Можете да заплатите чрез банков превод, с дебитна или кредитна карта или с PayPal.

За съжаление е възможно някой от продуктите да не е наличен в даден момент в нашия електронен магазин. Това ще бъде видимо за вас в страницата ни в описанието на самия продукт. Всички продукти, които можете да закупите от нашия електронен магазин са в наличност в нашия склад и могат да бъдат доставени в кратък срок. Изключение може да има само в случай на техническа грешка или извънредни обстоятелства.

Всички държави, до които доставяме директно са описани в страницата ни заедно с условията и цената на доставка. За доставка до други държави, можете да се свържете с нашите дистрибутори в съответната държава тук.

Да, можете да поръчате продукт извън България, но можете да се свържете и с нашите дистрибутори в съответната държава тук.

Доставка

Обикновено изпращаме поръчките в рамките на следващия работен ден. Ще получите информация за срока на доставка в момента, в който поръчката ви бъде изпратена. За България обичайно доставката е от 1 до 3 дни. Ако поръчката трябва да бъде доставена на адрес извън територията на страната, ще получите информация за срока на доставка от нас допълнително.

Работим с най-добрите куриерски компании в България. Ако имате специални изисквания, с коя компания да бъде доставена Вашата поръчка, можете да се свържете с нас.

Ако не получите поръчката си в указания срок, моля да се свържете с нас като ни изпратите номера на поръчката и получената от нас информация за доставката до вас. Ние ще предприемем необходимите стъпки за отстраняване на проблема и ще намерим решение за вас.

Цената на доставката за вашата поръчка можете да видите в процеса на завършването на покупката. На територията на България цената е стандартната за услугата, предлагана на пазара.

Гаранция

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Ендуристан създава и произвежда първокласни продукти. За нас офроуд и приключенските пътешествия с мотор са голяма част от живота ни и всички наши продукти са базирани на личен опит. Всички нововъведения, които правим, са плод на нашите и на нашите клиенти изисквания и нужди като мотористи. Резултатът е практични, високо-устойчиви на всички природни стихии продукти, изработени от най-висококачествените възможни материали. Ето защо ние вярваме в качеството на нашите продукти и това се отразява в нашата 5 годишна гаранция.

Моля, свържете се с търговеца, от когото сте закупили нашия продукт, като изпратите и фактурата, която сте получили. Нашият дистрибутор ще има грижата да се свърже с нас и да придвижи вашето искане.

Бюлетин с новини

Ако искате да получавате новини от нас, можете да се абонирате за нашия бюлетин като просто въведете своя електронен адрес на нашата начална страница тук.

Нашият новинарски бюлетин ви държи в течение с последните новости по нашите продукти, както и с интересни събития, свързани с ЕНДУРИСТАН.

Нашият бюлетин с новини се публикува на всеки две седмици.

Не! Поверителността е важна за нас. Ние използваме получените лични данни само, за да ви изпращаме нашия бюлетин с новини. Не предоставяме събраните данни на трети страни.

Ако не желаете да получавате повече новини от нас, можете да се откажете като използвате линка "unsubscribe" в края на всеки бюлетин.

Общи въпроси

Ако сте закупили раница Hurricane 15 или Hurricane 25 и искате да си купите съответната нашивка, можете да го направите тук.